جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

آیا استخدام دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان به صورت پیمانی قانونی است؟

نماینده مردم اسد آباد گفت: استخدام پیمانی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان خلاف قانون بوده و این افراد باید به صورت رسمی آزمایشی جذب شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر رنجبرزاده نماینده مردم اسد آباد در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی در صحن علنی گفت: در قانون به صراحت آمده است که استخدام دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان به صورت رسمی آزمایشی صورت گیرد، اما طبق اظهارات معاون امور اداری و استخدامی رئیس جمهور، این افراد به صورت پیمانی استخدام می‌شوند که این رویکرد بر خلاف قانون بوده و ما انتظار نداریم که تخلفی در این سطح صورت گرفته و شرایط برای تضعیف دانشگاه فرهنگیان فراهم شود.

وی افزود: در شرایط کنونی کنترل بازار مصرف، تنظیم بازار و اقلام غذایی و کالاهای اساسی یکی از ضروریاتی است که دولت باید مورد توجه قرار دهد و در این رابطه باید دست واسطه بسته شده و سوء استفاده به حداقل ممکن برسد.

نماینده مردم اسد آباد در مجلس تصریح کرد: در شرایط کنونی امکانات، اقلام و نیازهای اساسی مردم به وفور در کشور یافت می شود ولی در توزیع این اقلام هیچ نظارتی صورت نمی گیرد و مردم در این عرصه دچار مشکلات بسیاری هستند.

وی اظهار داشت: اگر امور و مسائل به درستی مدیریت شود، قطعا تولید رونق می گیرد، البته به شرط آنکه دولت از تولیدکنندگان حمایت کرده و در بحث صادرات و واردات نظارت دقیقی صورت گیرد تا ارز تخصیص یافته به انحراف نرود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار